Email
Mật khẩu
Nhớ mật khẩu

Quên mật khẩu | Đăng kýĐang truy cập: 502
Trong ngày: 21524
Trong tuần: 151289
Lượt truy cập: 97749735
Display Pagerank
Instagram


Không có nơi nào giống như ở nhà ...
SFI trang chủ của bạn, đó là!


Điều gì là quan trọng nhất:

 1. Ở trên đầu trang của SFI tin tức, thay đổi chương trình và các thông báo mà có thể ảnh hưởng đến dòng dưới cùng của bạn?
 2. Theo dõi cẩn thận sự tiến bộ của bạn như là một chủ doanh nghiệp SFI và tăng trưởng của SFI như một toàn thể?
 3. Duy trì liên lạc với SFI Affiliates của bạn?

Lừa câu hỏi! Tất cả họ đều quan trọng đối với thành công của bạn, mặc dù theo những cách khác nhau. Sau khi tất cả, nếu bạn nghiêm túc về thành công, bạn PHẢI có một nắm chỉ huy trên các thông tin mới nhất mà có thể ảnh hưởng đến doanh nghiệp của bạn. Nhưng bạn cũng phải được thông báo về hiệu suất tổng thể và ngày-to-ngày của doanh nghiệp của bạn, có thể truy cập được trả lời các câu hỏi một cách chính xác từ SFI Affilaites của bạn, và cung cấp hỗ trợ kịp thời cho khách hàng của bạn.

May mắn thay, các nhiệm vụ kịp thời không có được gần như là tốn thời gian như họ có thể âm thanh.

Trung tâm liên kết trang nhà của bạn, cung cấp cho bạn với vô số thông tin về những tin tức SFI mới nhất, thông báo, và số liệu thống kê của riêng bạn để làm danh sách, thủ thuật kinh doanh hàng ngày, bài viết trực tuyến từ bạn và các thành viên trong nhóm của bạn, và truy cập A2A cho các chi nhánh khác; và nhiều hơn nữa! Đó thực sự là một cửa SFI tóm tắt của bạn kinh doanh. Do đó, kiểm tra các thông tin trong các tab này sẽ có tại TOP của danh sách nhiệm vụ kinh doanh hàng ngày của bạn. Hơn nữa, bạn sẽ kiếm được 9 VersaPoints (VP) mỗi ngày bạn kiểm tra các tab trang chủ của bạn (tích lũy cho 90 ngày). Tiêu đề của các tab mà bạn đã truy cập trong ngày sẽ xuất hiện trong màu xanh, những bạn chưa đến thăm sẽ xuất hiện màu đỏ.

Sau đây là một bản tóm tắt ngắn gọn về những gì bạn sẽ tìm thấy trong mỗi tab theo thứ tự chúng xuất hiện trên trang chủ Trung tâm liên kết. Đó là rất nhiều thông tin, chúng ta biết, nhưng chúng tôi đề nghị bạn mất thời gian của bạn và xem xét cẩn thận các phác thảo dưới đây ... kinh doanh thành công của bạn phụ thuộc vào nó!


SFI tab Alerts

Hãy suy nghĩ của bạn trang Cảnh báo là rất riêng của "phía trước trang" của tờ báo kinh doanh hàng ngày của bạn, danh sách các tiêu đề, đoạn tóm tắt, và thông báo rằng bạn sẽ muốn biết về và để cung cấp cho sự chú ý trong ngày.

Cá nhân hoá cho bạn, trang Cảnh báo xuất hiện như là tab mặc định trên trang chủ của bạn sau khi bạn đăng nhập vào Trung tâm liên kết (bạn cũng có thể truy cập vào tab này khỏi trang index của bạn Tài khoản của tôi ) và bao gồm:

 • Cụ thể cho trạng thái thứ hạng của bạn, đứng đơn đặt hàng, thông tin tài khoản, Cảnh báo
 • Số (nếu có) của tin nhắn chưa đọc của bạn TeamMail.
 • VersaPoints thông tin của bạn cho biết số của VP bạn đang có và cần phải đạt được để thăng tiến trong xếp hạng trước khi kết thúc tháng.
 • Năm bài viết từ các blog tin tức SFI.
 • 5 bài viết mới tại Diễn đàn SFI.

Tab To-Do List của bạn

Tại đây, bạn sẽ tìm thấy một dễ theo danh sách các hành động được thiết kế để giúp bạn xây dựng một thành công SFI kinh doanh. Ngoài hành động hàng ngày, hàng tuần và hàng tháng để phát triển kinh doanh của bạn, cũng có phần liệt kê các hành động cụ thể để thúc đẩy Đội ngũ lãnh đạo và tăng doanh số bán hàng TC. Bạn cũng sẽ thấy một thời gian hành động được liệt kê, biến mất khỏi danh sách này khi bạn hoàn thành chúng. Mỗi hành động mà bạn hoàn thành, bạn kiếm được VersaPoints (hiển thị ở cột bên trái trong danh sách). Càng nhiều điểm bạn kiếm được, cao hơn SFI hoa hồng của bạn có thể đi!


Lời khuyên của bạn Tab

Dừng lại ở đây hàng ngày Mẹo SFI của bạn trong ngày, Mẹo Affiliate của ngày, Trích mát động lực of the Day, và một thông tin Bạn có biết phần phác thảo các khía cạnh quan trọng về SFI mà bạn sẽ muốn giữ lại trong hàng đầu của bạn tâm trí khi bạn phát triển doanh nghiệp của bạn.


Tab của bạn Suối

Chúng tôi chỉ đơn giản là không thể nhấn mạnh đủ các thông tin liên lạc đóng vai trò hiệu quả chơi trong thành công kinh doanh của bạn! Trong thực tế, nó rất quan trọng, chúng tôi đã cống hiến toàn bộ tab này chủ trang đặc biệt bài viết ngay lập tức và từ nhóm của bạn (lên đến sáu cấp trong tuyến dưới của bạn) và bạn bè A2A. Đây là một cách tuyệt vời để vượt qua cùng các mục tin tức, cảnh báo, ghi chú động viên, và các thông tin quan trọng khác. Bạn cũng có thể xem và trả lời bài viết từ SFI công ty và TripleClicks yêu thích của bạn E-Thương mại Đại lý (ECAs) từ thẻ này.

Để gửi tin nhắn mới cho một số hoặc tất cả các thành viên trong nhóm của bạn và bạn bè A2A, chỉ cần gõ tin nhắn của bạn (lên đến 340 ký tự) vào trường ở trên cùng, chọn nhóm bạn muốn gửi bài đăng lên, và nhấp vào Gửi. Người nhận của bạn sẽ thấy bạn ngay lập tức bên trong các tab suối của riêng mình. Để trả lời bình luận được đăng tải bởi những người khác, chỉ cần nhấp vào "Để lại một Nhận xét" bên dưới các bài trả lời, nhập tin nhắn của bạn (tối đa 200 ký tự) và nhấp vào Nhận xét Bài đăng.


TripleClicks của bạn Tab

Như tên của nó cho thấy, tab này là tất cả về những gì đang xảy ra ở TripleClicks.com. Như bạn đã học trong bài học LaunchPad # 8 , Affiliateship SFI của bạn tự động bao gồm một thành viên TC. Bạn cũng biết rằng TripleClicks là nhạc cụ của bạn để tạo ra thu nhập Internet. Tất nhiên, như một nhà lãnh đạo SFI chủ sở hữu và đội ngũ kinh doanh, bạn sẽ muốn giữ một mắt đóng trên những gì đang xảy ra ở TC bằng cách kiểm tra các thông tin trên tab này mỗi ngày, bao gồm:

 • The Deal of the Day
 • Pricebenders sắp tới Đấu giá
 • Tổng sản phẩm TripleClicks hiện tại
 • Hiện tại ECA tổng số

SFI Scoreboard Tab của bạn

Đây là chỗ của bạn để theo dõi và so sánh sự tiến bộ của riêng bạn với các chi nhánh SFI, cũng như xem các số liệu thống kê quan trọng SFI như một toàn thể. Hãy suy nghĩ của bạn Tab Scoreboard SFI là "bản tóm tắt thị trường" ngày của bạn một cái nhìn thoáng qua của bức tranh lớn hơn vì nó liên quan đến kinh doanh SFI của riêng bạn.

The top section presents a nice outline of your current VersaPoint statistics, including VP you've earned to date, VP you've earned so far this month, your Team Leader qualifying VP and the points you need to advance to the next rank, your current placement on the month's VP Leaderboard, and whether you've qualified for today's Daily Grand contest.

Below that, your Power Rank section lets you mark your progress, compared with other SFI Affiliates. You'll see your Overall Power Rank status, as well as your Class Rank (how you rank among Affiliates who joined SFI the same day you did).

In the sections that follow, you can view your Sponsor Rating for the month (learn more about Sponsor Ratings here), your current E365 status, and your Country Rank (how you rank among affiliates in your country).


Your a2a Tab

This is the control center for SFI's a2a program, which allows you to network with your peers in SFI. You'll learn all about using a2a soon in a coming LaunchPad lesson. For now, just know that a2a is flexible tool you can use to identify SFI Affiliates in your area; search affiliates by gender, age, join date, common goals, and more; share tips and ideas; discuss SFI news; form local SFI support groups; and A LOT more!


Your Movers Tab

A valuable resource for all SFI leaders, the Movers Tab is where you discover and keep tabs on your team's movers and shakers. Each "mover" listing includes the affiliate's name, SFI ID, rank, this month's VP amount, VP needed for rank advancement, Power Rankings, join date, last Affiliate Center login date, and contact information. You can also contact each affiliate by SFI TeamMail, via SFIM (SFI's online chat program), or through regular e-mail by clicking the appropriate icon within each listing.

The affiliates listed here will be your most active, and are extremely valuable to the success of your team. Review this list every day and make sure you're following up with and supporting each of these persons. Sorts let you narrow your list based on your newest movers or those who are online now. This type of communication and team building is how you create the DUPLICATION, the most important factor in creating wealth with SFI!


Your Growth Tab

Whereas your Scoreboard is concerned mainly with your progress as compared to other affiliates, this tab presents information on SFI growth in general—and WOW are we ever growing! As an SFI Affiliate, you get to share in and profit from that growth, so you'll naturally want to be checking this tab each day for the latest stats, including:

 • Enrollment totals for today, yesterday and month to date
 • Yesterday's top enrollers (their names, locations, and enrollment totals)
 • A summary of TripleClicks statistics (member, product, and ECA totals; number of countries w/members and ECAs)

But that's not all! To the left side of this page, you can view SFI's newest E365 Champion and ranking members, from our latest Fast Tracker to the most recent Platinum Team Leader. Click the affiliate name to view his/her Affiliate Snapshot; select the More link within each listing to view all the ranking members from newest to oldest.

Finally, at the bottom of this tab, you can see a running list of today's enrollments (both SFI Affiliates & TC Members), including SFI and Member IDs, names, location, join time, sponsor/referrer, and co-sponsor. You can sort this list from newest to oldest or visa versa, as well as by country. This last sort option is a nice way to identify new affiliates/members in your area. Just click the new affiliate/member name to view his/her Affiliate Snapshot.

The data found in the Growth Tab alone could make for some compelling content in your own newsletters or announcements to your personally sponsored affiliates. Quoting real, concrete figures about the popularity of SFI and its growing numbers, the newest leaders, incoming affiliate locations, and more can increase the "wow factor" in your communications and fire up your team!


Your Goals Tab

Every successful person needs goals. Here, you can review the the goals listed on your Affiliate Profile (which we will discuss in more detail in a coming LaunchPad Lesson). To update your goals, just click the Edit my goals link at the bottom of the page to access your Affiliate Profile and save your changes there. Your updated goals will be immediately reflected on your Goals Tab.


Your Win-It! Tab

Life can't be ALL work and no play—after all, pursuing your dreams should also be FUN! That's where your Win-It! Tab featuring SFI's DAILY GRAND contest comes in (contest info and rules). This exclusive daily drawing for SFI affiliates awards 100 lucky affiliates a share of $1,000 or more in prizes each and every day! Entering the contest is easy: simply visit the Win-It! tab and click the "Enter Today's Drawing" button to submit up to 4 entries for that day's contest:

 • You'll earn one entry for producing at least 10 VP during the previous day.
 • You'll earn a second entry for producing at least 20 VP during the previous day.
 • You can earn two additional entries each day for maintaining a minimum 1,500 VP Standing Order.

Your Ask SC Tab

Short for "Ask the SFI Community," Ask SC taps into the wealth of knowledge of SFI's tens of thousands of affiliates. It's a great place to check for common affiliate questions and the best answers, as voted by you and your fellow SFI Affiliates. You can submit your own questions and answers from here, vote for the best answers, and even earn unlimited VersaPoints for top answers! (Learn more). In this way, the SFI Community will continue to build a powerful database where new and experienced Affiliates the world over can easily find the most pertinent, informative, and helpful answers to common (and not-so-common) questions.

You can sort through questions within several categories (a2a, Getting Started, VersaPoints, etc.) and by newest, most recent answers added, questions open for voting (voting period for each new answer is 10 days), questions you've voted for or haven't voted for, questions with the fewest or most answers, and questions with the most votes. To vote, just click a question and select either the thumbs up or thumbs down icon. To submit an answer to a question, select that question, enter your answer in the text field to the right of the page, and click Submit Query. Get complete details about Ask SC.
WHEW! That's a lot of information to take in! But like we said earlier, your SFI home page is your one-stop, go-to page for your daily SFI "business summary." And having a list, keeping track of your progress, and pacing yourself is a time-tested method of tipping the scales for business success in YOUR favor. After all, knowledge is power!

What's more...the information found within the tabs of your SFI home page provides a veritable smorgasbord of GREAT information you can use in your marketing efforts to get the word out about SFI and TripleClicks.

For example, how cool would it be to be able to tell potential affiliates they could join a growing business that welcomed more than 20,000 new sign-ups last month alone?...Or that your customers can choose from 50,000 (and growing) products at your store? You could use your VP and Power Rank data to chart your progress in newsletters to your downline, spurring their interest in growing their own businesses. And if you should notice one of your team members listed in one of the boxes or lists, that's your opportunity to reach out with a hearty congratulations and encouragement! And the more you build trust and community, the more successful your team—and your business—will be!

The whole picture

As a whole, your SFI home page provides you with the information you need to know about where your SFI business is, where it fits within SFI, and where it's going. Plus, you'll earn a total of 9 VP each day you stop by and check your tabs!

Make it a habit, starting today:

Stay on track! Achieve your dreams!

TODAY'S LAUNCHPAD™ QUIZ

How often should you check your SFI Homepage tabs?

No more than once per week
At least once a day and more often is even better
Two to three times a week
No more than once per month

Đáp án đúng là B: At least once a day and more often is even better

 

 
Phản hồi

Người gửi / điện thoại

Nội dung